Hoofdmenu

Families

Inlog formulier
Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Aanleiding onderzoek PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Letty Lechner   
donderdag, 30 juli 2009 14:48

Sinds het jaar 2000 zijn wij bezig met stamboomonderzoek. De aanleiding was een brief uit Amerika van Steve Lechner, hij was op zoek naar familie. Volgens zijn vader zou er in Amsterdam een verhuisbedrijf zijn, en ooit was er een verre oom uit Nederland (jaren 50) op bezoek geweest. De nieuwsgierigheid was groot! Familie in Amerika was er zeker, maar van deze Steve hadden we tot nog toe niet gehoord...

 

Op naar de archieven, want daar zou meer te vinden moeten zijn!

 

Maar niet alleen in archieven is veel te vinden, binnen de familie is ook veel te vinden. Onze dank dus aan iedereen die zijn en haar steentje heeft bijgedragen!

 

Letty & Melinda

Ben je geinteresseerd in onze stamboom? Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Wij publiceren geen data van nog in leven zijnde personen. Alleen de namen worden weergegeven. Wil je niet met volledige naam op onze site staan? Laat het ons weten, dan wijzigen wij het graag.

Behoor je tot onze familie, maar sta je niet vemeld? Stuur ons je gegevens, liefst zo volledig mogelijk (voornamen, roepnaam, geboortedatum, -plaats, burgerlijke staat en indien van toepassing kinderen met volledige gegevens). wij zullen het in de stamboom opnemen! Als dank sturen wij een volledige versie van de stamboom toe.

Mocht je informatie willen uitwisselen in verband met eigen stamboomonderzoek, waarbij een van onze familieleden voorkomt? Ook dan graag een emailtje, wie weet kunnen we elkaar helpen!

 

Klik hier om naar de Lechner Stamboom te gaan

Laatst aangepast op maandag, 15 augustus 2011 09:27